Coca-Cola klub volontera

Coca-Cola Klub Volontera osnovan je 2005. godine sa misijom i ciljem da neguje i širi duh dobre volje među ljudima, ali i da promoviše društvenu odgovornost, aktivnu ulogu i lični angažman u zajednici čiji smo deo. U prvom Danu Dobre volje učestvovalo je 80 zaposlenih, a tokom godina Klub Volontera se proširio na celu operaciju, tako da sada broji više od 300 članova iz Coca-Cola Hellenic, Fresh&Co i Vlasinke.

Zajedno sa svojim porodicama, partnerima i brojnim organizacijama, volonteri su u prethodnih deset godina, koliko klub postoji, nesebično učestvovali u preko 30 akcija koje su širile dobru volju, entuzijazam i ideju volonterizma.

Coca-Cola volonteri su do sada posetili i družili se sa decom iz ustanova za mentalno nedovoljno razvijene osobe, čistili obale Dunava i drugih reka, renovirali dečije bolnice, obdaništa i domove za nezbrinutu decu, sakupljali finansijsku pomoć za žrtve elementarnih nepogoda, učestvovali u fudbalskim i košarkaškim humanitarnim turnirima i utakmicama sa reprezentacijom Specijalne Olimpijade. Njihova misija se tu ne završava, jer oni nastavljaju svojim primerom i angažovanjem da motivišu i pozivaju sve ljude dobre volje da učine nešto dobro za svoju zajednicu.

na vrh

 

Linkovi sa sličnim sadržajem