Coca-Cola klub volontera

Coca-Cola Klub Volontera osnovan je 2005. godine sa misijom i ciljem da neguje i širi duh dobre volje među ljudima, ali i da promoviše društvenu odgovornost, aktivnu ulogu i lični angažman u zajednici čiji smo deo. U prvom Danu Dobre Volje učestvovalo je 80 zaposlenih, a u prethodnih pet godina Klub Volontera se proširio na celu operaciju, tako da sada broji preko 300 članova iz Coca-Cola Hellenic, Fresh@Co i Vlasinke.

Zajedno sa svojim porodicama, partnerima i brojnim organizacijama, volonteri su nesebično učestvovali u preko 30 akcija koje su širile dobru volju, entuzijazam i ideju volonterizma. Trudeći se da uvek pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija, Coca-Cola Volonteri su ove godine, zajedno sa Dr Klovnovima sa kojima su počeli pre pet godina, krenuli u trodnevni karavan i posetili sve one institucije u kojima su širili duh dobre volje. Volonteri su obišli ustanove u Nišu, Beogradu, Novom Sadu i Surdulici a uređen je i deo parka ispred dečije bolnice Olga Dedijer, zahvaljujući čemu ona ne samo da nije zatvorena, već danas predstavlja jednu od najveselijih dečijih bolnica u Beogradu.

Za proteklih pet godina, Coca-Cola volonteri su posetili i družili se sa decom iz ustanova za mentalno nedovoljno razvijene osobe, čistili obale Dunava, renovirali dečije bolnice, obdaništa i domove za nezbrinutu decu, sakupljali finansijsku pomoć za žrtve elementarnih nepogoda, učestvovali u fudbalskim i košarkaškim humanitarnim turnirima i utakmicama sa reprezentacijom Specijalne Olimpijade. Njihova misija se tu ne završava, jer oni nastavljaju svojim primerom i angažovanjem da motivišu i pozovu sve ljude dobre volje da učine nešto dobro za svoju zajednicu.

Klub Volontera ima i svoju e-mail adresu na koju možete slati pitanja, predloge i komentare u vezi sa volonterskim akcijama: klub.volontera@cchellenic.com

na vrh

 

Linkovi sa sličnim sadržajem